« Všetky články

Odkazprestarostu.sk už zajtra na podujatí Bratislava pre všetkých

Tento víkend už po desiaty raz uskutoční bratislavská samospráva podujatie Bratislava pre všetkých, počas ktorého umožní obyvateľom, ale aj návštevníkom nazrieť zadarmo do rôznych inštitúcií, ktoré spravuje. Bohatý program vás čaká v mestských múzeách, galériách, knižnici, ale aj vonku – v obľúbených parkoch a lesoch.

Novinkou je priestor pre mimovládne organizácie a občianske iniciatívy, ktoré sa snažia, aby bol život v Bratislave kvalitnejší a pestrejší. A preto tam nebude chýbať ani Odkazprestarostu.sk, ktorý už viac než tri roky pomáha Bratislavčanom jednoducho a efektívne riešiť problémy so samosprávou.

Spolu s našimi priateľmi z iných organizácii a iniciatív nás zajtra, v sobotu 20. apríla 2013 nájdete v stane na Primaciálnom námestí od 10.00 do 14.00 hodiny.

Budeme sa tešiť, ak sa s nami prídete porozprávať o tom, čo a ako by ste chceli zlepšiť vo svojom okolí a  ako na vaše podnety reagujú samosprávy. Radi sa s vami podelíme aj o naše novinky a podujatia, ktoré chystáme. Tento týždeň sme prekročili hranicu 1000 vyriešených podnetov, čo neznamená nič iné ako to, že sa vám, správnym ľuďom na svojich miestach v niektorých mestách a obciach, a nášmu portálu podarilo zmeniť 1000 vecí k lepšiemu. Na prvý pohľad možno malých vecí, ktoré ale dohromady robia verejný priestor krajší.

Viac informácií o podujatí nájdete na www.bratislava.sk

Tešíme sa na stretnutie :)

Maja za Odkazprestarostu.sk

Pridať komentár