« Všetky články

PÁTRAME PO DOBROVOĽNÍKOCH A DOBROVOĽNÍČKACH

Chcete pomôcť svojmu mestu alebo obci k efektívnejšej správe a lepšiemu prostrediu? Máte čas 24.8.?

24.8. budeme organizovať premietanie podnetov vo verejných priestoroch miest a obcí, ktoré do OpS doteraz zapojené nie sú.

K tejto akcii zháňame dobrovoľníkov, ktorí nám pomôžu pri samotnom organizačnom zabezpečení akcie v konkrétnom meste.

Čo potrebujeme od dobrovoľníkov/dobrovoľníčok? 

1. Zohnať si (požičať) premietačku/dataprojektor a natiahnuť z nejakej blízkej budovy/bytu elektrinu – tj. potrebné vybavenie – premietačka, predlžovací kábel (na bubne) na zapojenie premietačky + kvalitnejší foťák, ktorým by sa zdokumentovalo samotné premietanie.

2. Tomu bude predchádzať nafotenie cca 10 podnetov z daného mesta/obce do konania eventu, aby ste ich mohli na evente premietať.

3. Riadiť sa pokynmi od nás – organizátorov, ako má vyzerať prezentácia (okrem foto, ktoré spravíte, dodáme krátke texty na koniec a začiatok prezentácie) + bude vytvorená spoločná fb skupina.

Prípadné náklady spojené s realizáciou budú účastníkom v prípade avizovania vopred preplatené.

Celá akcia má mať pozitívny charakter, nechceme sa zamerať na to, že podnety ostávajú neriešené, ale poukázať, že získanie podnetov od občanov z daného mesta/obce môže byť jednoduchšie práve cez Odkaz pre starostu. Obce následne budú oslovované s možnosťou spolupráce s nami, čím sa uľahčí komunikácia medzi občanmi a samosprávou.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, neváhajte písať na hurny@institutsgi.sk

Za celý tím OpS,

Juraj Hurný

Pridať komentár