« Všetky články

Oslovujeme nezapojené mestá a obce

Chceme do Odkazu pre starostu zapojiť všetky mestá a obce na Slovensku, ktoré chcú s občanmi komunikovať moderne, efektívne a otvorene! V týchto dňoch ich preto oslovujeme a posielame im materiál, aby sa dozvedeli, čo ponúkame a prečo je super nápad zjednodušiť si komunikáciu s občanmi pomocou apky a webu OdkazPreStarostu.sk.

Pomôžete nám? Aj vy môžete svoju samosprávu osloviť a dať im vedieť, že by ste v nej chceli Odkaz používať. Napríklad takto:

„Vážený pán primátor / vážená pani primátorka / vážený pán starosta /vážená pani starostka / vážený pán poslanec / vážená pani poslankyňa,

radi by sme v našom meste / obci komunikovali so samosprávou moderným a rýchlym spôsobom, ktorý ponúka Odkaz pre starostu. Prečítajte si, ako funguje táto mobilná aplikácia a web na nahlasovanie podnetov na zlepšenie verejného priestoru: www.odkazprestarostu.sk/pridajtesa

Ďakujem za zváženie.

S pozdravom,

Mária Mrkvičková“

Ďakujeme!

 

Blog je súčasťou projektu Participácia, informovanosť a tvorba verejných politík na úrovni samospráv – Odkaz pre starostu 2.0 podporeného z Európskeho sociálneho fondu cez Operačný program Efektívna verejná správa.

Jeden komentár


Pridať komentár

Comments RSS and TrackBack Identifier URI ?

亚博体育官网

不赖!真的不赖!

8 októbra, 2019 3:06 am

Pridať komentár